OBJAVLJENO 17.5.2019.
Danas i sutra (17. i 18. svibnja) na VTV-u 5. tematska o održivom gospodarenju otpadom na području grada Ivanca

Danas i sutra (17. i 18. svibnja) na VTV-u 5. tematska o održivom gospodarenju otpadom na području grada Ivanca

U sklopu informativne kampanje o održivom gospodarenju otpadom koju u sklopu EU projekta provodi Grad Ivanec u suradnji s Ivkomom d.d., Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i vanjskim partnerima, a kojom je predviđeno i informiranje građana putem specijaliziranih TV-emisija, danas ćete (petak, 17 svibnja) u programu Varaždinske televizije moći pratiti petu TV emisiju posvećenu tematici zbrinjavanja otpada na području grada Ivanca.

S obzirom na to da je riječ o projektu koji traje godinu dana (od srpnja 2018. do srpnja 2019.) i koji je ušao u finalnu fazu, u emisiji će biti predočena rekapitulacija svih dosad provedenih projektnih aktivnosti s osvrtom na one koji još slijede u predstojećem vremenu. Usto, bit će izneseni i prvi rezultati primjene Odluke o pružanju javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada. O tim temama govorit će gradonačelnik Milorad Batinić.

Emisija je na rasporedu večeras u 22.00 sata, a reprizu možete pogledati sutra (subota) u 16.30 sati.

Specijalizirane televizijske emisije dio su propisanih aktivnosti ovog europskog projekta koji se većim dijelom (85%) financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, posredstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ukupno prihvatljivi troškovi projekta iznose 335.462,89 kuna, od čega je bespovratnih EU sredstava 285.143,44 kuna, dok ostatak od 50.319,45 kuna osigurava Grad Ivanec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.